Actueel

Drie keer knipperen en kerst staat alweer voor de deur….

Dus het is weer de hoogste tijd voor onze kerstbestellijst met daarop weer de lekkerste broden, broodjes, taarten, vlaaien, beleg en nog veel en veel meer! We zijn op dit moment druk doende met de lijst, dus houd onze website én Facebookpagina in de gaten zodat jij meteen kunt zien wanneer je al het lekkers kunt bestellen!

2022-11-01T10:19:39+01:0024 november 2022|

Met Vikorn werk je dit najaar aan je weerstand!

Voeding speelt een belangrijke rol bij een goed immuunsysteem. In de zomer is de zon die op je huid schijnt een belangrijke bron van vitamine D, maar in deze maanden van het jaar moeten we op een andere manier vitamine D binnen zien te krijgen… Gelukkig is daar Vikorn dat je koopt voor je vitaliteit en eet voor de smaak! In Vikorn is vitamine D toegevoegd. Wist je dat met [...]

2022-10-18T13:54:12+02:0025 oktober 2022|

Zit er verschil tussen ‘moderne’ en ‘oude’ tarwe?

Tarwe is al meer dan 10.000 jaar één van de meest geteelde gewassen in Europa en brood maakt al eeuwenlang een belangrijk deel uit van onze voeding. Maar foodbloggers en dieetgoeroes uiten regelmatig hun bezorgdheid over mogelijke negatieve effecten van tarwe en brood op de gezondheid. Hoewel Britse onderzoekers verschillen hebben waargenomen in de voedingswaarde van de tarwevariëteiten, toont de studie geen bewijs aan dat intensieve teelt van de afgelopen [...]

2022-07-29T12:29:22+02:0022 september 2022|

De lekkerste recepten met oud brood!

Oud brood aan de eendjes voeren? Niet doen, dat is niet gezond voor ze en je vergroot de kans op schimmels in het watersysteem, die er niet thuishoren. Weggooien dan? Echt niet! Er zijn veel recepten waarin je je oude brood kunt verwerken tot iets heerlijks. Probeer het zelf uit! Alle uitgebreide recepten vind je hier: www.brood.net/recepten/oud-brood

2022-06-21T16:10:59+02:0024 augustus 2022|

Gewijzigde openingstijden i.v.m. vakantie in wk 30 t/m 35

LET OP… GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN TIJDENS SCHOOLVAKANTIE! In week 30 t/m 35 hebben we gewijzigde openingstijden i.v.m. vakantie. Week 30 + 31 (van 25 juli t/m 6 augustus): Geopend tot 13.00 uur Week 32 + 33 (van 8 t/m 21 augustus): Gesloten Week 34 + 35 (van 22 augustus t/m 3 september): Geopend tot 13.00 uur Week 36 (vanaf 5 september): Weer open volgens de normale openingstijden.

2022-06-09T11:35:03+02:008 juli 2022|

Goed vergaderen met onze lunch assortimenten

Met keuze uit drie verschillende assortimenten hebben wij voor elk type vergadering een passende lunch: van zachte broodjes, belegd met vlees en kaas, tot een uitgebreide mix van zachte broodjes en pistolets met beleg, kaas en luxe vleeswaren. Wit en bruin, twee of drie broodjes per persoon. Bekijk de website of vraag naar de mogelijkheden!

2022-05-17T11:50:18+02:003 juni 2022|

Moederdagontbijt

Verras je moeder met een overheerlijk ontbijt! Per stuk € 21,95  NU voor 2 personen € 39,95 Er zijn tevens ook kinderontbijtjes mee te bestellen voor € 7,50 per stuk. Bestellingen in Oss worden gratis bezorgd op 8 mei tussen 8.00 en 10.00 uur --- Ben jij van het 'zelf doen'? Geen probleem, wij hebben een ruim assortiment aan lekkere broodjes, broden en andere ontbijt lekkernijen met ons vers beleg en [...]

2022-05-03T10:21:54+02:003 mei 2022|

Brood en gebak: óók bij allergie, intolerantie of dieet.

Brood en gebak: óók bij allergie, intolerantie of dieet. Wie een lactose- of glutenintolerantie heeft, moet vaak bedanken als er gebak op tafel komt. Maar niet bij ons! Wij hebben in ons assortiment speciaal gebak dat lactosevrij of glutenvrij is. Iedereen kan en mag dus lekker mee smullen! Daarnaast hebben we ook broden die geschikt zijn voor een zoutloos of koolhydraatarm dieet. De dagen dat je jezelf brood moest ontzeggen [...]

2022-04-22T15:13:02+02:003 mei 2022|

Deze fouten maken thuisbakkers vaak met brood

Thuisbakkers weten dat brood bakken een moeilijke, maar ook een dankbare klus is wanneer het je lukt om een mooi exemplaar uit de oven te toveren. Loop je tijdens het bakken steeds tegen dezelfde problemen op? Twee experts bespreken de meest voorkomende fouten. Allereerst: fouten maken hoort bij brood bakken, vertelt Issa Niemeijer, bakker bij de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer en auteur van Een boek over brood. "Het fijne [...]

2022-02-04T10:33:43+01:006 maart 2022|
Ga naar de bovenkant