Waarom eten we chocolade met Pasen?
Een ei is het symbool voor nieuw leven, en dus voor de lente én Pasen. In tegenstelling tot nu, was het zo dat vroeger in de donkere wintermaanden de leg bijna helemaal stil lag. Gedurende [...]
2e Paasdag en dinsdag gesloten
Het team van Brood en Beleg wenst jou fijne paasdagen! Let op, maandag 1 april en dinsdag 2 april zijn we gesloten!
In de vroege geschiedenis werd in Nederland al kaas gemaakt
In de vroege geschiedenis werd in Nederland al kaas gemaakt. Dit blijkt uit gevonden aardewerk potjes uit ongeveer 800 voor Christus met gaatjes, waarin de wrongel uitlekte en kon drogen. In zijn boek 'De bello [...]
Wij bakken 30 en 31 december oliebollen voor jou!
Heb je ons oudjaarsdag actiepakket al gezien? Je kunt ook dit jaar weer een bestelling doen bij ons. Wij bakken op 30 en 31 december heerlijke oliebollen, rozijnenbollen en eventuele ander lekkernijen kunnen natuurlijk ook [...]
Broodje gezond: een typisch Nederlandse klassieker
Tuurlijk; pindakaas, hagelslag of chocoladepasta is heerlijk op een vers broodje, maar…. beleg je verse bruine, witte of meergranen broodje of bol eens met een vers plakje kaas, ham, een gekookt eitje, komkommer, tomaat en [...]
Kwaliteit proef je. Wij werken met passie en toewijding aan ons gehele assortiment. Met creativiteit en oog voor detail maken wij van ieder product iets bijzonders. Alles vers, alles lekkerder.