Koningsdag zijn wij geopend!
Koningsdag 27 april zijn wij open tot 15.00 uur met veel oranje lekkernijen! Zien we je dan?
Nieuw bij Brood & Beleg: Zirben Königin kaas
Deze kaas, die ook wel eens de koningin van de Alpen wordt genoemd, eert als het ware de dennenboom. Dennenbomen groeien alleen op grote hoogte, waardoor ze de perfecte smaakmaker zijn voor een bergkaas. De [...]
2e Paasdag en dinsdag gesloten
Het team van Brood en Beleg wenst jou fijne paasdagen! Let op, maandag 1 april en dinsdag 2 april zijn we gesloten!
Waarom eten we chocolade met Pasen?
Een ei is het symbool voor nieuw leven, en dus voor de lente én Pasen. In tegenstelling tot nu, was het zo dat vroeger in de donkere wintermaanden de leg bijna helemaal stil lag. Gedurende [...]
In de vroege geschiedenis werd in Nederland al kaas gemaakt
In de vroege geschiedenis werd in Nederland al kaas gemaakt. Dit blijkt uit gevonden aardewerk potjes uit ongeveer 800 voor Christus met gaatjes, waarin de wrongel uitlekte en kon drogen. In zijn boek 'De bello [...]
Kwaliteit proef je. Wij werken met passie en toewijding aan ons gehele assortiment. Met creativiteit en oog voor detail maken wij van ieder product iets bijzonders. Alles vers, alles lekkerder.